Mięsko dla najmłodszych

Wiemy jak ważne jest dla rodziców czy dziadków podawanie najmłodszym najlepszych posiłków. Tradycja, jakość, smak – to najważniejsze wartości, którymi kierujemy się w Kamińskim, dlatego sięgając po nasze specjalnie oznaczone produkty dla dzieci macie pewność, że podajecie swoim milusińskim to co najlepsze.

“NAJLEPSZE dla dzieci” to nie tylko hasło, to specjalnie wyselekcjonowane produkty. Wyróżnia je wyjątkowo delikatny smak, dlatego są idealną opcją nawet dla najmłodszych dzieci, które dopiero rozpoczynają przygodę z poznawaniem nowych smaków. Z nami macie pewność, że mięsko jest najwyższej jakości, ma zdrowy skład i wytwarzane jest w naturalnych, tradycyjnych procesach, które w naszej firmie przekazywane były z pokolenia na pokolenie.

W naszej ofercie znajdziecie:

Parówki premium – wysoka zawartość wysokogatunkowego mięsa, zdrowy skład bez zbędnych dodatków.

Parówki z cielęciną – kiełbasa homogenizowana z bardzo zdrową cielęciną, która jest chudym i lekkostrawnym mięsem.

Filet delikatny z indyka – niezwykle czysty skład, z najzdrowszego mięsa drobiowego, niezwykle soczysty i delikatny, tworzony tradycyjnymi metodami.

Wędzonka z wędzarni – niespotykany smak, który zawdzięczamy klasycznemu wędzeniu oraz wysokogatunkowej szynce. Tradycyjna receptura, która podkreśla świetną jakość oraz smak wędliny.

Polędwica z wędzarni – z najdelikatniejszego mięsa, stworzona tradycyjnie według naszych receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie, co czyni wędlinę niezwykle smaczną i zdrową.

Kiełbasa podlaska – świetny skład, doskonała jakość oraz smak. Zawiera 94% mięsa wieprzowo-wołowego.

Szynka z wędzarni – wysokogatunkowe mięso, tradycyjne metody produkcji i zdrowa lista składników – efektem jest nasza pyszną i delikatna wędlina.

Inne wpisy

Pieczony prosiak na przyjęcia

Zadbaj o wyjątkową oprawę swojego przyjęcia z Kamińskim! Zamów pieczonego prosiaka – to proste! Nasz pieczony prosiak to danie, które z pewnością uatrakcyjni wesele, imprezę...

Metody grillowania z Kamińskim

METODY GRILLOWANIA Zależnie od potrzeb oraz wybranego mięsa wyróżniamy trzy metody grillowania: bezpośrednią, pośrednią oraz 50/50. Najczęściej stosowana jest metoda bezpośrednia. Rozżarzony brykiet lub węgiel...

Kamiński
biuro@kaminski.kielce.pl

Zamówienia prosimy wysyłać na adres: handel@kaminski.kielce.pl